Men zegt:
“(Ver)bouwen doe je maar één keer…”.

Nou, ik niet en ik doe het iedere keer met veel plezier.

Hallo, ik ben Annelies

Met 25 jaar ervaring en honderden ontwerpen op mijn palmares, benader ik een nieuw project steeds met frisse, volle goesting. Ik laat graag alle aspecten van een interieur op elkaar inspelen met oog voor de nieuwste tendensen.

Elke nieuwe opdracht is een uitdaging waarmee ik enthousiast aan de slag ga. De blije gezichten van de klanten en de fiere blikken van de aannemers geven mij absolute voldoening, zodra het eindresultaat zichtbaar wordt en wanneer alle puzzelstukjes in elkaar passen.

Ik amuseer mij oprecht elke dag!

Mijn stijl als interieurarchitect

Wat kan ik voor je doen?

Denk je de hulp van een interieurarchitect nodig te hebben?

Ik help jou heel graag verder en geef de houvast die je zoekt! Kijk hier eens rond op mijn website bij ‘Mijn aanpak of bij ‘Portfolio‘.

Volg mij op sociale media voor het meest recente beeldmateriaal en om wekelijks leuke stories te volgen van projecten in uitvoering.

Oefen je een vrij beroep uit of heb je een bedrijf en wil je graag een ontwerp voor de inrichting van je kantoor, winkel, beroepspraktijk, (para)medisch kabinet of restaurant?

Je kan daarvoor ook bij mij terecht!

Complimentjes

Beste Annelies,
Elke keer ik mijn paleisje binnenloop ben ik overdonderd en blij dat ik hier
mag wonen. Je snapte meteen naar wat ik op zoek was -terwijl ik dat zelf
nog niet helemaal wist smile.
Bedankt om me doorheen dit traject te leiden met een prachtig resultaat
als gevolg. Zonder jouw professionele ondersteuning had dit niet hetzelfde
resultaat gehad. Ik kan jouw diensten alleen maar aanbevelen!

E.

Dag Annelies,

We zijn super tevreden. Het is nu heel gezellig!
Het spanplafond met de spots is ook geslaagd. We zijn het ondertussen al goed gewoon wink

W. & A.

Hallo Annelies, 

Nu we stilletjes aan onzen draai terugvinden na de verbouwing, wensen we u nogmaals te bedanken voor de goede samenwerking. U hebt ertoe bijgedragen om onze woning om te toveren tot een totaal nieuw concept waar we nog jarenlang kunnen van genieten. 

Eveneens de inbreng van de medewerkers (schilder, elektriciteit, zandstralers, enz.) was uitstekend. Het waren prima vakmensen die we aan iedereen kunnen aanbevelen en ze hebben bijgedragen tot dit eindresultaat. Dus een dikke merci voor het geleverde werk.

G. & H.

Dag Annelies,

Ik heb heel tevreden over het ontwerp, de uitvoering, jouw steun als binnenhuisarchitecte en als mens!!! Ik ben heel tevreden en vind het een ongeziene metamorfose!! 1000 maal dank!

H.

“Ik wil iedereen overtuigen van de meerwaarde van een binnenhuisarchitect; jij bent echt je geld waard!”

L.

Dag Annelies,

We zijn zuper tevreden. Het is nu heel gezellig door de kleine ingrepen die je adviseerde.

Mijn man is het -ondanks zijn vooroordeel- snel gewoon geworden nu we de keukentafel 90° gedraaid hebben. Nu heb ik ook een mooi uitzicht op de tuin als we samen aan tafel zitten laughing.

Groeten, K.

Annelies, we zijn heel blij met dit resultaat.

Bedankt voor de goede opvolging. Je hebt dit schitterend gedaan.

We bevelen u -net zoals de aannemers die bij ons gewerkt hebben- aan waar we kunnen.

K. & K.

Dag Annelies,

Heel erg bedankt! ’t Is waar wat ze zeggen; je bent een schat!

L.

We zijn echt content. G’ebt dat goed gedaan!

Waw! Wat hebben wij een mooie living nu! Komt recht uit de boekskes… kiss

Nogmaals bedankt om ons met raad en daad bij te staan. Alles is al bij al vlot verlopen, en wanneer we een verrassing tegenkwamen, heb je meteen goed geanticipeerd en het ontwerp bijgestuurd.

Superbedankt voor het ontwerp! Echt schoon!! Wij krijgen de mooiste living van Zottegem surprised

N. en M.

We willen je heel graag nog eens bedanken voor al het werk, het resultaat mag er zijn. Ik ben al helemaal ingewerkt wink. Vele groetjes en succes verder.

H.

Hij: Hallo, onze eerste indruk op het voorontwerp is heel positief onthaald hier!  

Zij: Waw, klasse Annelies! Petje af voor wat jij kan! Die 3D voorstelling is net echt! Ik zie het al helemaal voor mij.

S. en S.

We genieten iedere dag van onze mooie badkamer. Dank je wel, Annelies!

K. & J.

Heel aangenaam werken in mijn nieuwe home-office. Dikke pluim!

Ik wil je toch nog even bedanken voor de goede begeleiding van  onze toch wel heel uitgebreide renovatie. Je begreep meteen wat we nodig hadden. Je had veel goede ideeën waar we zelf nooit aan zouden gedacht hebben. Merci!

Prima samenwerking. De vaklui die bij ons gewerkt hebben kan ik aan iedereen aanbevelen! Zeer goede opvolging van de werkzaamheden (alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd en afgewerkt). Prima nieuwe ideeën en/of inzichten.

Dus dik tevreden.

J. en B.

Dag Annelies, zonet de mooie fotoreportage van onze verbouwing gezien op je social media. Wij zijn en blijven heel tevreden over het originele concept, heeeel veeel positieve reacties gekregen! Nogmaals dank voor de aangename samenwerking, C en L

Nog steeds super enthousiast over jouw ontwerp! Out of the box, recht in de roos! We genieten nog elke dag. kiss

We hebben al zeer veel positieve reacties gehad en hebben het ons nog geen seconde beklaagd dat we ons interieur hedendaagser hebben gemaakt. Dank voor de bijstand en ondersteuning tijdens ons project!

Annelies heeft ons huis getransformeerd tot iets totaal anders. Zowel aan de looks als aan de praktische kant van de zaak werd gedacht.

Wij zijn bijzonder tevreden met de totale make-over.

Doordat we samenwerkten met de vakmannen uit haar netwerk werd de timing perfect gevolgd. Zij stonden ook toe dat we zelf regelmatig wat assisteerden bij de werken. Hun ervaring betekende een grote ontzorging voor ons. We kwamen niet voor grote financiële verrassingen te staan. Dit lijkt ons de best mogelijke manier om zo’n avontuur aan te gaan.

 

K. en M.