Men zegt:
“(Ver)bouwen doe je maar één keer…”.

Nou, ik niet en ik doe het iedere keer met veel plezier.

Hallo, ik ben Annelies

Met 25 jaar ervaring en honderden ontwerpen op mijn palmares, benader ik een nieuw project steeds met frisse, volle goesting. Ik laat graag alle aspecten van een interieur op elkaar inspelen met oog voor de nieuwste tendensen.

Elke nieuwe opdracht is een uitdaging waarmee ik enthousiast aan de slag ga. De blije gezichten van de klanten en de fiere blikken van de aannemers geven mij absolute voldoening, zodra het eindresultaat zichtbaar wordt en wanneer alle puzzelstukjes in elkaar passen.

Ik amuseer mij oprecht elke dag!

Mijn stijl als interieurarchitect

Wat kan ik voor je doen?

Denk je de hulp van een interieurarchitect nodig te hebben?

Ik help jou heel graag verder en geef de houvast die je zoekt! Kijk hier eens rond op mijn website bij ‘Mijn aanpak of bij ‘Portfolio‘.

Volg mij op sociale media voor het meest recente beeldmateriaal en om wekelijks leuke stories te volgen van projecten in uitvoering.

Oefen je een vrij beroep uit of heb je een bedrijf en wil je graag een ontwerp voor de inrichting van je kantoor, winkel, beroepspraktijk, (para)medisch kabinet of restaurant?

Je kan daarvoor ook bij mij terecht!

Complimenten van klanten

Beste Annelies,
Elke keer ik mijn paleisje binnenloop ben ik overdonderd en blij dat ik hier
mag wonen. Je snapte meteen naar wat ik op zoek was (terwijl ik dat zelf
nog niet helemaal wist 🙂 )
Bedankt om me doorheen dit traject te leiden met een prachtig resultaat
als gevolg. Zonder jouw professionele ondersteuning had dit niet hetzelfde
resultaat gehad. Ik kan jouw diensten alleen maar aanbevelen!

E.

Dag Annelies,

We zijn super tevreden. Het is nu heel gezellig!
Het spanplafond met de spots is ook geslaagd. We zijn het ondertussen al goed gewoon ;).

W. & A.

Hallo Annelies, 

Nu we stilletjes aan onzen draai terugvinden (en na de verdere afwerking, plaatsen kaders ect…) wensen we u nogmaals te bedanken voor de goede samenwerking. U hebt ertoe bijgedragen om onze woning om te toveren tot een totaal nieuw concept waar we nog jarenlang kunnen van genieten. 

Eveneens de inbreng van de medewerkers (schilder, elektriciteit, zandstralen enz.) was uitstekend. Het waren prima vakmensen die ik aan iedereen kan aanbevelen en ze hebben ertoe bijgedragen tot dit eindresultaat. Dus een dikke merci voor het geleverde werk.

G. & H.

Dag Annelies,

Ik heb heel tevreden over het ontwerp, de uitvoering, jouw steun als binnenhuisarchitecte en als mens!!! Ik ben heel tevreden en vind het een ongeziene metamorfose!! 1000 maal dank!

H.

“Ik wil iedereen overtuigen van de meerwaarde van een binnenhuisarchitect; jij bent echt je geld waard!”

L.