Badkamer PK Zottegem

Een pareltje van een badkamer…

Door een waterlek-probleem aan de douche, is de bal aan het rollen gegaan en werd deze badkamer compleet vernieuwd.

Het moest een zeer onderhoudsvriendelijke, “cleane” badkamer worden, met extra veel opbergruimte, goede verlichting, en een frisse en heldere look maar toch een warme sfeer.
We zijn daar wonderwel in geslaagd, mag ik vandaag vaststellen.

Op de vloer hebben we gekozen voor waterbestendige, vinyl parketstroken… warme sfeer; check !
De andere materialen zorgen voor de frisse en heldere look;

– Onderhoudsvriendelijk, zacht corian als lavabotablet met naadloos ingebouwde waskommen

– kastfronten in glad, wit laminaat, greeploos

– spatbord aan lavabo en douchewanden zijn bezet met beton ciré in een licht beige tint voor een stijlvolle combinatie

De badkamer wordt elke dag intensief gebruikt door 5 volwassen gezinsleden. Ieder lid van het gezin heeft voortaan zijn eigen lade en/of kast voor opbergruimte.

Men had voorkeur voor een gesloten, ruime douche (met veel plaats voor veel shampoo-flesjes), met helder glas en een schuifdeur. Een ligbad was niet meer gewenst. Voor de handdoeken hebben we een bijkomende sierradiator gemonteerd.
Voor de wasmanden hebben we een super functioneel, mobiel meubeltje ontworpen. Je zal in deze badkamer ’s avonds geen overvolle wasmand aantreffen ! Er staat immers altijd een lege wasmand klaar. Efficiëntie ten top !

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook het kleinste kamertje in huis een nieuwe look te geven. De bestaande tegelwanden werden bezet met beton ciré. Een nieuw hangtoilet, nieuwe accessoires en een gerieflijk kastje boven het toilet… Meer moet dat niet zijn.