Badkamer PL Bavegem

 

Klassieke badkamer – landelijk en elegant

Voor de charmante bewoonster van deze nieuwbouw pastorijwoning was het tijd om de badkamer af te werken.
De leidingen voor het bad waren destijds voorzien onder het raam, maar we hebben beslist om het bad 90° te draaien om een meer knusse sfeer te bekomen. Het bad nodigt echt uit voor een uitgebreid wellness-moment. De lambriseringen en moulures gaan mooi samen met de tablet in blauwe hardsteen met papegaaibek. Rechts van het bad bevindt zich in de arduin tablet een luikje dat handig toegang geeft tot een linnenkoker. Wasgoed komt op die manier netjes rechtstreeks in de wasmand terecht, in de wasplaats op het gelijkvloers.
De inloopdouche heeft 2 wanden in helder glas, zo lijkt de badkamer nog ruimer. De douchewand waar het inbouwkraanwerk zich bevindt is afgewerkt met een bijzondere, duurzame techniek in een warme, beige tint. Deze schilders-techniek op basis van cement geeft een waterdicht resultaat voor muren en vloeren en is geïnspireerd op Marokkaans tadelakt. Het is bijzonder onderhoudsvriendelijk aangezien er geen voegjes zijn.
Het lavabomeubel volgt de lijn van de bad-ombouw; fronten in gelakt MDF met verticale V-groefjes. Greepjes in verouderd smeedijzer. Tablet van blauwe hardsteen met papegaaibek als randafwerking. 2 opbouwwaskommen met elegante mengkranen.
Het kraanwerk in klassieke stijl met witte porselein hendeltjes past perfect bij de smaakvolle inrichting.
Er werd in dezelfde stijl en afwerking ook een grote inbouwkleerkast ontworpen voor de slaapkamer.