Kantoor GH SYSTEMS Oudenaarde

Dit kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van een nieuw industrieel pand in Oudenaarde. Daglicht komt slechts van 2 zijden. Het concept van de inrichting bestaat erin om het natuurlijke daglicht zo diep mogelijk in alle kamers te laten binnenvallen om voor alle medewerkers een aangename werksfeer te creëren. Via vaste binnenramen is dit heel goed geslaagd.
De grote ruimte werd ingedeeld in 8 blokken volgens vaste as-lijnen, met een centrale gang als circulatie. Er is een heel duidelijke lijn voelbaar doorheen alle kantoren door de lijnverlichting met ledstrips. Dit lijnenpatroon creëert rust en overzicht in een drukke kantooromgeving. De printer in de centrale gang is een ontmoetingsplek geworden voor de collega’s, dit zorgt er meteen ook voor dat alle medewerkers regelmatig de beentjes moeten strekken. Een andere ontspannende ontmoetingsplek is de gezamenlijke lunch- en pauzetafel met kitchenette, dewelke visueel verstopt zit achter een muurtje. Zo staat de vuile vaat niet in het zicht en wekt deze dus geen onrust.
De gepolierde betonvloer werd gereinigd en bewaard voor alle circulatie-zones. In de kantoren hebben we tegels van geweven vinyl geplaatst; aangenaam van onderhoud en ook voor de aankleding; lees: de warme voetjes tijdens kantoorwerk. We hebben hier gekozen voor een wit geschilderd gyproc-plafond. De kantoren hebben ingebouwde led-modules voor een optimale lichtspreiding. Alle elementen en kasten zijn neutraal wit voor een sereen en helder kleurenpalet. Het enige accent zijn de blauwe vloerbekleding en eiken bureautabletten.
De meubelen werden op maat gemaakt door maatwerkbedrijf De Brug.
Sssstt… hier wordt hard gewerkt😉