Keuken JL Zottegem

 

Villa-appartement nieuwbouw
Bij de inrichting van dit nieuwbouw villa-appartement hebben we voornamelijk veel aandacht besteed aan de verlichting. Aangezien er zich voor stabiliteitsredenen een belangrijk niveauverschil in het plafond opdrong, hebben we dit op diverse plaatsen juist handig gebruikt voor leuke effecten met de verlichting.
Verder is de inrichting van het appartement heel sober gehouden met slechts één kleur als leidraad doorheen alle kamers. Zo creëren we een subtiel evenwicht tussen een moderne, frisse en heldere basis en de kleurige beeldhouwwerkjes, schilderijen (die nog een plaatsje verdienen aan de muren) en tapijten. De klassieke stijlmeubelen en antieke elementen krijgen op die manier ook de juiste aandacht.
Als raamdecoratie hebben we gekozen voor verticale lamellen. Het daglicht komt in de leefruimte immers van alle kanten. Door te spelen met de stand van de lamellen kunnen we het felle zonlicht filteren, zonder het uitzicht op zalig groen te belemmeren.
Alle hoeken en nissen zijn optimaal benut door inbouwkasten. Keuken, badkamer en berging zijn ultra-compact ingericht om maximaal functioneel te zijn.