Keuken M Zottegem

 

Grondige renovatie van appartement

Dit appartement in het centrum van Zottegem hebben we zeer grondig gerenoveerd. Alle leidingen van sanitair, verwarming en elektriciteit werden vernieuwd.
Door toepassen van een verlaagd plafond in woonkamer en keuken konden we inbouwspots plaatsen op de juiste posities, zodat er geen donkere hoeken meer zijn in de leefruimte en keuken.
Doorheen het hele appartement hebben we een sober, helder kleurenpalet toegepast om het daglicht alle kans te geven diep in alle kamers binnen te dringen.
Alle materialen sluiten van textuur en kleur dicht tegen elkaar aan. Er zijn geen grote contrasten, waardoor het interieur een chique, stijlvolle toets krijgt.
Alle decoratie-stukken en waardevolle souvenirs van de sympathieke, reisgrage bewoonster krijgen weldra hun welverdiende aandacht.
We kozen voor een keramische vloertegel in parket-patroon voor de leefruimtes, waar we in de slaapkamers vinyl-parket-tegels hebben geplaatst.
Een mooie moulure aan de plafondranden zorgt voor de verfijnde, geraffineerde afwerking. Ook de stijldeuren geven het appartement een charmante en elegante uitstraling.