Keuken PH Zottegem

MIJN KEUKEN … MIJN LEVEN …

Dit gezin van fantastische, warme mensen droomde al jaren van een nieuwe keuken. De keuken is voor dit gezin de centrale plek, het kloppend hart van het huis. Zowel voor dagelijks, intensief gebruik als voor het ontvangen van gasten zou de nieuwe keuken functioneel zijn en onderhoudsvriendelijk. Het was ook de wens dat de -voorheen kleine- keuken volwaardig deel zou uitmaken van de leefruimte. Daarvoor werd een muur gesloopt. Om het contact met het buitenleven maximaal te vergroten, hebben we het kleine raam en de achterdeur vervangen door één groot schuifraam.

Alle materialen werden zorgvuldig gekozen om het geheel met de woonkamer knus, warm en cosy te maken. Alleen authentieke, eerlijke materialen horen in dit plaatje thuis. Voor de vloer werd een uniek cementtegeltje gekozen in een bijzonder legpatroon. Waar vakmanschap en concentratie tijdens het leggen waren van groot belang !

De (hobby-)koks van dienst kunnen zich 100% uitleven op het grote werkblad van het keukeneiland, zowel voor het bakken van taartjes en gebak, als voor de dagelijkse maaltijd èn ook voor andere hobby’s (bloemschikken, enz…).

Waw… wie wil er niet zo’n pareltje in huis?