Praktijk psychologie ZONNEKLAAR Oudenaarde

 

De verdieping van de woning werd grondig verbouwd en volledig ingericht voor psychologe Alexandra Vandenbussche als therapiehuis met een ruime relaxatiekamer voor privé- en groepssessies, een keuken-zone met knutselhoek voor workshops met kinderen en een kantoorruimte. Er is ook een polyvalente kamer waar we de trap naar het privé-gedeelte vinden en een ruime open douche met extra opbergruimte.
In de 2 zijgevels maakten we de ramen groter. De stalen buitentrap geeft rechtstreekse toegang tot het therapiehuis. Het schuifraam biedt een prachtig uitzicht op het weids groene landschap.
De isolatie van het dak werd aangevuld naar de hedendaagse normen, er werden overal dakramen geplaatst, er werd nieuwe chape gegoten. Ook alle leidingen werden vernieuwd.
De indeling van de afzonderlijke ruimtes werd bestudeerd en aangepast door valse wanden te plaatsen en deuren te verplaatsen om de circulatie te verbeteren.
Voor de inrichting hebben we authentieke materialen en een sober kleurenpalet geselecteerd. Zo creëren we een helder en ordentelijk interieur, met andere woorden een strak en rustig kader voor intense therapieën.
Alexandra kan spelen met de verschillende verlichtings-circuits om de gepaste sfeer te ondersteunen.