Woonkamer EB Zottegem

Voor een bijzonder charmant, gepensioneerd koppel werkten we dit project volledig uit; een grondige verbouwing van een compacte woning. Het koppel had hoge verwachtingen betreffende hedendaags modern comfort en de wens om hun interieur in te richten met een klassieke maar tijdloze stijl.
De woonkamer is traditioneel ingericht met een cosy zithoek en ruime eetplaats. Er is een nieuwe gashaard geplaatst met eenvoudige, gebruiksvriendelijke bediening en optimaal rendement. Rondom de haard is een vast meubel ontworpen met een sokkelkast voor alle technologische tv-randapparatuur en een aantal laden. Het hoge meubel links is een asymmetrisch geheel met opbergruimte en een aantal open vakken waarin wat persoonlijke, decoratieve elementen geplaatst kunnen worden. De materialen van de wandkast zijn sober gekozen, in harmonie met de nieuwe parket, eetkamer-meubelen en salontafels. De eetplaats is ingericht met een stijlvol ensemble van losse elementen. De tafel en stoelen, tapijt, vitrinekast, raamdecoratie en verlichting zijn optimaal op elkaar afgestemd. Alles straalt gezelligheid en tijdloze klasse uit.
De keuken werd vervangen door een nieuw geheel. De dynamiek met wit en zwart brengt toch rust en overzicht. Het werkblad, de tafel en de grote spatwand in Dekton Entzo zijn een mooie blikvanger.
De badkamer hebben we gerenoveerd met tegels van groot formaat aan de wanden. Een gebruiksvriendelijke inloopdouche maakt het geheel af.