Woonkamer LM Zottegem

De ouderlijke woning van deze charmante bouwvrouw werd grondig verbouwd. Achteraan hebben we bovendien een behoorlijk ruime nieuwbouwuitbreiding op gelijkvloers gerealiseerd.
De voormalige zithoek en eetplaats bleven op dezelfde plaats. Wel kwamen er nieuwe vloeren en plafonds, nieuwe elektriciteit en verlichting. Ook hebben we een nieuwe gashaard in een strak wandmeubel gebouwd. De tv en randapparatuur kregen een vaste plek en een lichtgoot met dimbare ledstrip voor de gezelligheid.
De oude achtergevel van de woning hebben we open gemaakt. Op deze plek is nu een compact bureau geplaatst, centraal in de grote woonkamer.
Waar voorheen de keuken was, is nu de berging en wasplaats.
In de nieuwe uitbreiding hebben we een zeer ruime leefruimte met keuken en extra tv-hoek ondergebracht. Verder kwamen hier ook een praktisch ingerichte badkamer, dressing en slaapkamer. Het daglicht komt rijkelijk de kamers binnen.
De goede lezer heeft hiermee begrepen dat deze woning op de begane grond feitelijk een luxueus appartement is geworden waarvan de bewoners op rust nog jaren kunnen genieten in algemeen modern comfort, èn zonder trappen te hoeven doen. Alle materialen en technieken werden zorgvuldig gekozen op basis van hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen, in een eerder traditioneel doch strak kader.
Dit sympathieke koppel deed beroep op bekwame vaklui om tot dit resultaat te komen, op betrekkelijk korte termijn.