Woonkamer vakantiehuis H Oostende

De verbouwing van deze smalle, vervallen stadswoning tot een comfortabel en sfeervol vakantiehuis voor 10 (!) personen gebeurde in 2021.
Er hangt een knusse vakantiesfeer in alle seizoenen en er werden onderhoudsvriendelijke materialen toegepast voor intensief gebruik.
We zien de lichtrijke leefruimte met grote open keuken en gezellige zithoek met gashaard. De grote tafel nodigt uit voor een uitgebreid ontbijt met de hele familie of voor een gezelschapsspel tijdens winteravonden.
Aan de muren van de lange, smalle inkomhal hebben we een lambrisering geplaatst met keramische tegels; heel stootbestendig voor intensieve passage (met fietsen). Er is ook een “oplaadstation” voorzien voor elektrische fietsen.
De woning werd volledig, functioneel en optimaal ingericht. Geen enkel hoekje bleef onbenut. Op iedere verdieping vinden we een sanitaire cel met douche en lavabo èn een toilet.
Aan de achtergevel maakten we een zonnig terras, direct toegankelijk vanuit de keuken, met trap naar de leuke binnentuin.
Voor de trap naar de tweede verdieping moesten we een nieuw trapgat maken. De trap werd volledig vernieuwd.
Het huis telt 4 bouwlagen. In de ‘kelder’ (op niveau van de tuin) vinden we nog een wasplaats en polyvalente speelruimte met buitenkeuken.